Tócsni - ma is tanultam valami újat. Régebb is halottam ezt a szót, de fogalmam se volt, hogy mit is jelent. Utána néztem és több helyen krumpli fasírtként emlegetik. Szerencsére a GastroHobbi könyvben is találtam, csirkés változatban. Elkészítettem - nagyon ízlett. És ez megint az a recept ami tökéletes reggelire is és vacsorára is, gyorsan, könnyen elkészíthető.
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 2 ek barna rizsliszt - én sima búzalisztet használtam
- 3 ek reszelt sajt
- 2 ek görög joghurt
- 2 tojás
- 2 ek aprított petrezselyemzöld
- só és borsikafű
Elkészítés: 30 perc
A csírkemellet apró kockákra vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval. Előmelegített serpenyőben, némi zsiradékon kisütjük a tócsnikat. Ízlés szerint friss salátával, fokhagymás mártogatóssal lehet kínálni - én rizzsel tálaltam.