Csülkös - sajtos göngyölt csirkemell
2019. október 29. írta: Gasztrotúra

Csülkös - sajtos göngyölt csirkemell

Ez a cordon bleu emelt szintű változata.

Nyílván megint az van, hogy szeretni kell a csülköt mert másképp nem jön át az ízbomba, hiszen érdekes az amikor 2 féle húst kombinálunk. Nekunk nagyon ízlett, azt hiszem felkerült a top 5ös listára.

img_20191028_210633.jpg

Konkrét receptet nem hoztam, a lényeg hogy a hagyományos receptet követjük, de a sonka helyett csülköt és a fűszeres vaj helyett viszont sajtot teszünk. Feltekerjük, bepanírozzuk és bő olajban kisütjük.

Ízlés szerint választhatunk mellé köretet, nekünk a sültkrumplira esett most a választásunk. 

Próbáljátok ki, tuti nyerő ötlet.

 

Noémi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztro-tura.blog.hu/api/trackback/id/tr1715271648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása