Házi Tepertőkrém
2019. április 09. írta: Gasztrotúra

Házi Tepertőkrém

Nincs is jobb egy kis házi tepertőnél, lágy kenyérrel, lila- vagy tavasszal friss zöldhagymával és más zöldségekkel. Aki mindezt szereti, annak érdemes kipróbálni ezt a tepertőkrémet is, mert természetesen mindenből a házi a legfinomabb. 

img_20190408.jpg

Hozzávalók:

  • 1/2 kg tepertő,
  • 1 nagy fej vöröshagyma,
  • 3 evőkanál mustár,
  • 1 evőkanál ketchup,
  • 1 kávéskanál törött fekete-bors,
  • 1 evőkanál pirospaprika,
  • 1 csomó petrezselyemzöld,
  • só.

 Az elkészítés roppant egyszerű - a tepertőt a hagymával és a petrezselyemzölddel ledaráljuk és a többi hozzávalóval simára keverjük. Hűtőben tárolva sokáig eláll. 

Egészségetekre!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztro-tura.blog.hu/api/trackback/id/tr4714752175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása