Mézes-mustáros csírkecomb
2018. június 13. írta: Gasztrotúra

Mézes-mustáros csírkecomb

Recept

Ha unod már a tipikus sült csírkecombokat, és szereted az édeset akkor ezt mindenképp probáld ki. Nagyon egyszerű az elkészítése. Köretnek én a rizset ajánlanám, lehet az egyszerű vagy zöldséges, akár a currys is megy mellé. 

Hozzávalok:

  • 4 - 6 db csírkecomb
  • 2 - 3 ek méz
  • 1 ek mustár
  • 1 ek olaj
  • 1 tk gulyáskrém
  • só, bors
  • 1 ek ketchup - kihagyható

Elkészítés:

A csírkecombokat megmossuk, szárazra töröljük. A hozzávalókat összekeverjük, bekenjük vele a combokat és 1 órara a hüttőben pihentetjük. Majd egy hőálló edényben, 180 fokon 40 percig lefedve sütjük, utána levesszük a fóliát és még 10-15 percre visszatesszük, hogy piruljon meg egy kicsit.

Jó étvágyat! :)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztro-tura.blog.hu/api/trackback/id/tr8714045842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.